Bugetarii au liber toată săptămâna asta, să se familiarizeze cu noul iPhone 15

BIrouri pustii prin toate instituțiile de stat din România. Decizia, luată chiar vinerea trecută, se impune după ce Apple a lansat noul iPhone 15 și bugetarii au nevoie de câteva zile să se familiarizeze cu noul soft, cu butonul suplimentar, dar și cu noile abilități ale camerei foto impresionante.

”E greu după un an în care am stat aproape non-stop pe vechiul meu iPhone 14 să trec dintr-o dată la acest dispozitiv nou, pe care l-am primit la 24 de ore după lansare”, se plânge Robert Acrișor, șef serviciu la Departamentul Relații cu Instituții de Stat din Evidența Populației Sector 5.

”În cazul în care după această săptămână liberă bugetarii tot n-au deprins secretele noului model iPhone, ei pot să-și mai ia încă două zile libere, pe care le vor recupera în următoarele zile de weekend”, spune Ministrul Finanțelor. Dacă chiar și așa sunt prea imbecili ca să priceapă funcțiile și meniul, instituția unde lucrează bugetarul respectiv poate angaja mai mulți IT-iști suplimentari, care să le explice graselor lobotomizate de la ghișee cum e cu Live Pictures, de exemplu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 septembrie 2023 09:13
Citește mai mult despre: bugetar iPhone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult