Excesul de zel poate avea urmări neplăcute! Au aflat-o pe pielea lor câţiva angajaţi ai statului care au venit la muncă săptămâna trecută, în cele două zile lucrătoare de după 1 Mai. Astăzi, acestora li s-a adus la cunoştinţă că sunt daţi afară definitiv, pentru că au încălcat legile nescrise ale bugetarului român.

zileliberemoscraciunromania.jpg
"Asemenea oameni dau un exemplu foarte prost colegilor. Tocmai tu, funcţionar al statului, să vii la muncă în aceste zile dedicate trasului pe cur, când până şi în corporaţii bătea vântul? Inadmisibil", a comentat Eugen, şeful unei direcţii din Primărie, aflat în concediu medical de şase ani.

În schimb, bugetarii care au putut dovedi - prin selfie-uri în rapiţă sau alte mijloace - că au tras chiulul pe 2 şi 3 mai au fost premiaţi cu o săptămână liberă din partea Guvernului, transmit surse din sistem.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 06.05.2019 02:06 Social

National Cinematografic