Angajații din sistemul bugetar au avut astăzi parte de încă o zi liberă, întrucât au primit una de mini-vacanța de 1 mai, orele urmând a fi recuperate în alte weekenduri. Astfel, majoritatea încă pot fi văzuți pe balcoane, degustând ultimele rămășițe de grătar, în loc să fie în casă, la muncă.

gratar-pe-balcon.jpg

„Trebuie să recunosc că a fost binevenită această minivacanță, eram stresat. Prima dată mi-au tăiat sporul de muncă periculoasă, că nu mai merg la birou să mă uit la calculator, acum ne-au adus și salariile la 70%, de ajung să câștig cât un pârlit de programator”, spune Robert Acrișor, un bugetar pe care l-am prins relaxându-se pe balcon.

În rândul acestora există o oarecare temere că o parte din posturile de la stat vor fi desființate în urma trecerii pandemiei. „Nu cred că mai găsesc eu un loc de muncă atât de bun, cu program de două ore. Plus că nu știu să fac nimic, eu sunt referent gradul II, ce firmă privată are nevoie de referenți?”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 04.05.2020 07:42 Social

National Cinematografic