Bugetul MAI rămas intact, după ordonanţa care dă un spor la salariu poliţiştilor cu diplomă de BAC

Ministerul de Interne a împuşcat doi iepuri dintr-un singur foc, dând dovadă, pe lângă un suflet mare, şi de o eficienţă a cheltuielilor ieşită din comun. Astfel, deşi au dat o ordonanţă prin care toţi poliţiştii cu diplomă de BAC urmau să primească un spor la salariu, bugetul a rămas acelaşi, pentru că, în ciuda eforturilor, nu s-a găsit nici un poliţist cu o astfel de diplomă.

“Am vrut să-i răsplătim pentru eficienţa cu care iau şpăgi, pentru sufletul bun de care dau dovadă când permit cetăţenilor cu X5 să parcheze pe trotuar sau să circule pe banda de biciclete, şi ne-am gândit că nimic nu e mai bun decât un spor la salariu. Aveam ordonanţa pregătită, bugetul aprobat, când colo, nici un poliţist nu a binevoit să promoveze BAC-ul, astfel că am rămas cu banii în cont. Ar trebui să le fie ruşine, puteau măcar să-şi cumpere o diplomă de BAC, sau direct de facultate, că le găseşti la orice colţ de stradă”, a declarat ministrul Gabriel Oprea.

MAI a ieşit însă chiar mai bine decât se aştepta, deoarece mulţi poliţişti au picat BAC-ul într-un mod ruşinos, sau nu au luat nici măcar Capacitatea, aşa că vor suferi tăieri drastice de salariu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
27 aprilie 2015 18:04

Alte articole

Vezi mai mult