Bun gospodar! Oprescu a asfaltat Muzeul Satului, a izolat termic casele şi le-a pus termopane

Muzeul Satului a fost adus la standardele mileniului trei! Primarul Sorin Oprescu a demarat ample lucrări de modernizare, începând cu tradiţionalele borduri, covor asfaltic pe toate aleile şi prin curţi, după care s-a trecut la termoizolare.

“Cel mai dificil a fost să punem termopane la bordeiul oltenesc, pentru că pereţii erau din pâmânt şi când dădeam cu spumă se umflau şi crăpau”, spune unul din muncitori. Echipa a luat decizia de a modifica puţin bordeiul, transformându-l într-o vilă P+3, cu acoperiş albastru şi pereţi vopsiţi cu Savana de culoare maro, iar la subsol are un garaj unde directorul îşi va parca maşina.

Şi interiorul bisericii maramureşene a fost modificat uşor, schimbându-se icoanele cu unele care îl înfăţişează pe Oprescu în timp ce trage un şut în cur unui demon reprezentat printr-un bucureştean tipic, iar în moara cu roată s-a deschis o covrigărie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 aprilie 2015 15:04

Alte articole

Vezi mai mult