Burj al-Tecuci. Prima clădire cu 5 etaje străpunge văzduhul Tecuciului

Splendoare la Tecuci, unde edilii odașului tocmai au finalizat clădirea ce va pune Tecuciul pe hartă: Burj-al-Tecuci, un zgârie-nori cu peste cinci etaje care sfidează divinitatea precum Turnul Babel din Scriptură. Cu o înălțime de peste 18 metri, plus antena GSM de 24 de metri înălțime, care va fi montată ulterior, Burj-al-Tecuci depășește inclusiv turla Catedralei Sf. Gheorghe, despre care tecucenii credeau că nu va fi întrecută în veci!

Cum se întâmplă mai mereu la noi, n-au ezitat să apară vocile croncănitoare ale cârcotașilor. Ei spun că blocul a fost făcut pe repede-înainte în campania electorală ca să aibă primarul ce să inaugureze. Alții spun că în bloc se va muta chiar primarul cu rudele și prietenii lui de la primărie, că doar n-a făcut blocul pentru amărâții de pe str. Dacia, care n-au văzut asfalt în viața lor.

Alții spun că de fapt blocul are trei etaje, dar fațada e făcută în așa fel încât să pară că ar fi cinci, pentru ca Primăria Tecuci să justifice costurile exorbitante ale lui Burj-al-Dubai, pentru care a fost nevoie să se vândă și ultimele opt vaci de la Gospodăria Comunală a orașului. Alții acuză că însăși fabrica de muștar a orașului, unde muncesc toți locuitorii, ar fi fost vândută unei companii străine. 

Cert este că Burj-al-Tecuci va fi deschis publicului chiar astăzi, în centrul urbei. Vizitatorii sunt sfătuiți să ia la ei pastile anti-vertij și mai ales să nu se uite în jos după ce trec de etajul patru, unde n-a mai fost niciun tecucean până acum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 aprilie 2024 07:55
Citește mai mult despre: bloc Tecuci zgârie-nori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult