Burlac, recuperat de salvamontişti după ce s-a rătăcit acum 2 zile într-un morman de ciorapi murdari

Intervenţie răsunătoare a salvamontiştilor bucureşteni! Printr-un efort supraomenesc, aceştia au reuşit să-l salveze pe tânărul care acum două zile s-a rătăcit în mormanul de haine nespălate din propria garsonieră. „Am alunecat în timp ce căutam un tricou încă purtabil. Habar n-am unde mă aflu!”, e apelul telefonic disperat dat de burlac acum două zile, înainte ca orice contact cu el să devină imposibil.

Ajunşi în garsoniera burlacului la mai puţin de o oră de la apelul telefonic, salvamontiştii bucureşteni au avut de înfruntat vitregia vieţii de burlac. „După ce am spart uşa, a venit administratorul peste noi, să ne întrebe dacă-l cunoaştem şi, dacă da, să îi plătim restanţele la întreţinere. A trebuit să-l imobilizăm, altfel nu am fi reuşit să continuăm operaţiunea de căutare a burlacului”, a rememorat unul dintre salvamontişti.

Într-un final, salvamontiştii au ajuns în faţa muntelui de rufe murdare, unde greul abia a început. „Am dat deoparte ciorap cu ciorap mai bine de 40 de ore, până să ajungem la burlacul rătăcit. Unul dintre colegi chiar a leşinat în timpul operaţiunii, de la aerul irespirabil. E un miracol că, îngropat undeva sub mormanulde rufe împuţite, l-am găsit încă în viaţă pe burlac”, îşi mai aminteşte salvamontistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 septembrie 2013 22:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult