Ca armata! La propunerea Coaliției pentru Familie în România se va introduce căsătoria obligatorie

Coaliția pentru Familia a propus un amendament mult mai important pentru modificarea Constituției, cerând să nu se mai lucreze cu jumătăți de măsură și România să introducă, cât mai curând, căsătoria obligatorie pentru toți bărbații care au împlinit 18 ani și sunt apți din punct de vedere fizic. 

Căsătoria obligatorie va urma modelul serviciului militar obligatoriu, desființat la începutul acestui mileniu. Bărbații adulți vor fi duși la un Comisariat Zonal pentru Familie unde vor fi dezbrăcați, măsurați, despăduchiți să vadă că nu au nici o problemă. Apoi vor fi repartizați într-o familie unde vor trebui să stea un minim de doi ani de zile. Pentru cei care au absolvit o formă de învățământ superior, durata stagiului marital obligatoriu se reduce la jumătate. 

Practic va fi la fel ca în armată, mâncare proastă de cantină de trei ori pe zi, instrucție, uniformă, că „nu ieși din casă îmbrăcat așa”, primele trei luni până depui jurământul de credință la Familie ești luat la șuturi de veteranii care sunt căsătoriți deja de 6 luni, vor fi marșuri de 10 kilometri prin mall-uri, trageri pe litoral, la hoteluri de două stele etc. Șeful pifanilor va fi, ca întotdeauna, un plutonier prost cu patru clase din fundul țării care te va chinui ca pe hoții de cai. Nu e ca și cum ai avea ceva de comentat, dacă ești insubordonat ești trimis la familia disciplinară, unde trebuie să stai cu soacra în casă. Fumatul va fi pe ascuns, când se stă de planton, iar pe toată perioada căsniciei recruții vor face laba.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 mai 2017 14:19
Citește mai mult despre: armata casatorie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult