Ca-n Afganistan! Fiindcă li s-a limitat prin lege numărul de câini, mulţi ciobani îşi iau Kalaşnikov

Cu sau fără câini, cineva trebuie să apere oile! Tot mai mulţi ciobani din zonele muntoase ale ţării au fost văzuţi achiziţionându-şi arme de asalt, inclusiv celebrele mitraliere Kalaşnikov, de pe piaţa neagră din Transnistria, fosta Iugoslavie şi munţii Caucaz.

Chiar şi îndrăgitul cioban Ghiţă, hotărât să nu-şi lase turma pradă urşilor şi hoţilor, s-a înarmat până în dinţi cu un AK-47, mine antitanc şi un lansator de rachete Katiuşa folosit anterior în Cecenia.

Cu toate acestea, păstorul ardelean nu şi-a pierdut simţul umorului, hăulind din vârful dealului: “Pe astea le-am luat din banii de tabletă… De-acum încolo puteţi să-mi ziceţi talibanul Ghiţă!”

Până în acest moment, oierii cu Kalaşnikov nu au făcut victime, însă autorităţile îi avertizează pe turişti să evite traseele montane frecventate de ciobani. “La stânile din munţii Bucegi se organizează zilnic trageri, iar în Apuseni există zvonul că păstorii au pus mână de la mână şi au achiziţionat o bombă nucleară. Pentru binele Dvs., mergeţi la mare anul ăsta”, a transmis un reprezentant al Ministerului Apărării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 decembrie 2015 16:36
Citește mai mult despre: caini ciobani Ghiță Ciobanul kalasnikov oi turma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult