Credeai că doar porumbeii pot distruge iremediabil un balcon prin puterea cufurelii? Un locuitor al cartierului Titan a descoperit că se poate şi mai rău, după ce în logia sa de la etajul 6 tocmai au ieşit din ou trei dragoni uriaşi.

balcon_gainat_dragoni.jpg
"De obicei alungam păsările cu mătura în fiecare zi, dar am făcut prostia să plec o săptămână în vacanţă. Când m-am întors - trei ouă, cam cât nişte pepeni. Am presupus că-s porumbei. De unde era să ştiu că porumbeii nu fac ouă cât pepenii?", spune Vlăduţ Bobescu. "Nu m-a lăsat inima să le arunc."

Câteva zile mai târziu, nu mică a fost uimirea lui Vlăduţ când a văzut reptilele colosale ţâşnind din cojile de ou de pe aparatul său de aer condiţionat. "Le-am făcut un cuib din hârtie igienică şi le-am pus arpacaş, dar asta nu i-a împiedicat să dea foc la bloc de câteva ori şi să-mi umple balconul cu găinaţ până la brâu."

"Recunosc că am fost foarte trist când pe unul l-au prins white walkerii, acum are ochii albaştri şi dă ture prin spatele blocului", adaugă bărbatul, lopătând excrementele într-o roabă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 08.10.2018 16:58 Social

National Cinematografic