Ca-n Titanic! Cerşetorul din autobuzul scufundat în Dâmboviţa a cântat până în ultima clipă

Toată mass-media a vorbit de accidentul în urma căruia un autobuz STB a ajuns în Dâmbovița, dar cine a avut timp să spună și poveștile inedite din autobuz, faptele de eroism și de curaj ale călătorilor de-acolo. De exemplu, exact ca pe mult mai celebrul Titanic, cerșetorul din autobuz a cântat până în ultima clipă.

Martori oculari povestesc cum acesta acompania cu „Valurile Dunării” pe călătorii care săreau din autobuz să-și salveze viețile pentru că, așa cum s-a aflat ulterior, acesta nu era dotat cu suficiente bărci de salvare pentru toți pasagerii. Unii au ajuns la mal pe plute improvizate din scaune și cauciucuri, dar sunt și foarte mulți care nu au supraviețuit.

Șoferul autobuzului a fost penultimul care „a părăsit corabia”, în timp ce cerșetorul nu a putut fi dat jos sub nici un chip, în primul rând pentru că nu avea bilet, și în București este imposibil să dai jos din autobuz un om fără bilet, și-n al doilea rând pentru că puțea foarte tare și nici măcar scafandrii nu s-au putut apropia de el cu tot cu masca de oxigen pe față.

Scris de Ef
3 septembrie 2019 08:09
Citește mai mult despre: cersetor

Alte articole

Vezi mai mult