Ca să aibă şi maneliștii unde să cânte, statul face un Maneleu Național

E timpul să investim în artele frumoase! Ministerul Culturii, împreună cu al Agriculturii şi alte câteva ministere care se ocupă de cultură, anunţă demararea unei subscripţii publice cu un slogan simplu, dar eficace: „Daţi un leu pentru Maneleu!”

Astfel, autorităţile statului speră să finanţeze construcţia primului Maneleu Român, un adevărat palat al manelelor care va rivaliza cu marile săli de concerte private, precum Million Dollars, Hanul Drumeţului sau ăla din Regie, am uitat cum se cheamă, rog pe cineva să cerceteze.

„Astfel vom rezolva şi conflictul maneliştilor cu Filarmonicile din ţară. Nu de puţine ori ne-am trezit cu încăierări între galeria lui Mahler şi a lui Salam, ori cu bătăi cu viori şi clavecine între orchestrele simfonice şi cele de manele, pentru că nu reuşeau să se înţeleagă care la ce oră are voie să ocupe sala”, a explicat Costică Lică, secretar de stat pentru muzici fine şi barosăneală.

Cel mai probabil, Maneleul Român va fi construit în cartierul Rahova, între viitorul Zoo Park Nuţu şi Monumentul Necunoscutului care a Parcat BMW-ul pe Locurile pentru Persoane cu Dizabilităţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 aprilie 2022 13:05
Citește mai mult despre: Ateneu manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult