Ca să arate că Biserica ţine pasul cu tehnologia, Patriarhul Daniel şi-a făcut site pe Geocities

Întâistătătorul ortodoxiei româneşti nu încetează să şocheze! Pentru a arăta că Biserica e la curent cu cele mai noi tehnologii, Patriarhul Daniel a ţinut azi o conferinţă de presă online cu ajutorul unei aplicaţii de ultimă oră, MSN Messenger. Discuţia între Preafericit şi jurnalişti poate fi urmărită pe noul site al Patriarhiei Române, recent creat pe Geocities şi optimizat pentru browser-ul Netscape Navigator şi va fi în curând disponibilă şi pe dischete.

Patriarhul speră să convingă şi tinerii că Biserica Ortodoxă nu trăieşte în trecut, ci este în pas cu tot ce e nou. El s-a şi lăudat un pic cu ultima sa achiziţie, un Game Boy pe care vrea să încerce toate jocurile proaspăt lansate pe piaţă.

Preafericitul i-a impresionat însă cel mai tare pe ziarişti când le-a arătat că şi-a făcut cont pe Hotmail. „Am căutat pe net cu AltaVista să văd care e cel mai tare mail şi am avut de ales între Kappa şi Hotmail. Am şi dat primul email, le-am trimis tuturor episcopilor o imagine cu Maica Domnului făcută în ASCII.”

Scris de TNR
14 martie 2012 13:03
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult