Deschiderea sezonului grătarelor ar fi putut însemna o scădere clară a numărului de credincioşi prezenţi la slujbe, dar Patriarhul Daniel nu se dă bătut aşa uşor!mici_biserica_cadelnita.jpg

Împreună cu mai mulţi mitropoliţi, Preafericitul a degustat ieri mai multe reţete de mici pentru a o găsi pe cea mai parfumată. După sfinţire, carnea de mici va înlocui tămâia în cădelniţele marca BOR, răspândind o aromă irezistibilă care îi va atrage la slujbă pe toţi pofticioşii.

“Oricât de plăcut ar fi fumul de tămâie, acesta nu va avea niciodată aceeaşi priză la public precum damful de mititei suculenţi”, a declarat întâistătătorul Bisericii. “Luăm în calcul şi înlocuirea clopotelor cu sfârâitul unui grătar. Aşa i-am mulţumi pe cei care ne acuză că perturbăm liniştea publică. Grătarul nu e atât de zgomotos, dar nu-i poţi rezista!”

Primele cădelniţe experimentale cu fum de mici, spun preoţii care le-au folosit, au făcut ca bisericile să fie neîncăpătoare în această dimineaţă. “De felul meu nu sunt foarte credincios, dar... mmm...”, a comentat un enoriaş proaspăt ieşit de la slujbă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 03.05.2015 08:33 Social

National Cinematografic