Ca să atragă mai bine atenţia şoferilor, semnele de circulaţie vor fi prevăzute cu sâni

După ce un studiu a scos la iveală că 60% dintre accidente sunt provocate de şoferii care nu acordă atenţie semnelor de circulaţie, specialiştii Poliţiei au pregătit deja măsuri drastice! Pentru a atrage privirea automobiliştilor, indicatoarele rutiere vor fi prevăzute din vară cu sâni, funduri şi picioare lungi.

“Se ştie că TIR-iştii şi şoferii de taxi sunt deosebit de fascinaţi de orice are sâni – claxonează frenetic, fluieră şi fac glume de autobază”, explică Decebal Popescu, sexolog IGP. “Cercetările noastre relevă că şi ceilalţi conducători auto au tendinţa să întoarcă privirea după busturi generoase. Curând, sperăm noi, semnele de circulaţie le vor stârni şoferilor exact acelaşi interes, pentru că vor avea cel puţin mărimea D la sutien.”

Primele tentative de a introduce semnele de circulaţie cu sâni au avut însă un succes limitat, majoritatea bărbaţilor declarând că se simt atraşi de partea feminină, nu şi de partea metalică a neobişnuitelor indicatoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 martie 2014 16:03

Alte articole

Vezi mai mult