S-au dus serile când veneai din oraș, de la bar sau restaurant, cu haina mirosind a fum de țigară. O nouă lege interzice fumatul în spațiile publice iar proprietarii de localuri fac acum eforturi disperate pentru a-și păstra clientela. Astfel aceștia promit că vor da muzica de două ori mai tare și vor servi bere și mai caldă ca până acum. 

bere calda.jpg

„M-am speriat când mi-am dat seama că voi merge într-un bar din oraș și nu mă voi simți extrem de neplăcut. Sper să se facă ceva”, a strigat un client frecvent al localurilor bucureștene. „Dacă nu mă simt ca în lagăr în cârciumă, ce rost mai are să mă duc acolo. Să beau liniștit în condiții decente fac și acasă”, a spus un alt bucureștean. 

Cârciumarii au dat asigurări că în localuri vor fi în continuare condiții neplăcute pentru clienți. „Am făcut instructaj cu chelnerii să vină tot mai rar la masă. Oricum, nu era nevoie, muzica va fi atât de tare că nu va mai auzi nimeni nimic. O să trebuiască să investim ceva în reșouri, pentru încălzit berea, dar sigur ne vom scoate banii din scumpirea acesteia. Nu cred că se supără nimeni dacă dă 15 lei pe o bere în centru, atâta timp cât este la fiolă de 0.33”, a declarat un patron de bar din Capitală. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 15.12.2015 20:32 Social

National Cinematografic