Ca să devii profesor trebuie să faci și modulul de kickboxing, pe lângă cel pedagogic

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat noile schimbări la nivelul pregătirii cadrelor didactice care vor contribui la îmbunătățirea procesului de învățare în conformitate cu țintele asumate prin programul Europa Educată 2045. Astfel, norme noi prevăd ca studenții care doresc să urmărească o carieră în domeniul educației să studieze nu doar „modulul pedagogic” ci și un modul de kickboxing.

„Școala a reprezentat, întotdeauna, o combinație între cunoaștere și nuia. Cele mai vechi școli ateniene presupuneau și bătaie. Care poate să mai fi autoritatea profesorilor în fața elevilor dacă nu poate să-i bată? Să-i convingă cu informații depășite de 50 de ani și vorbă bună? Trebuie să fii extrem de retardat mintal, sau femeie, să crezi așa ceva”, a explicat expertul în educație centura neagră 5 dani Decebal Popescu.

Prin noua măsură profesorii vor trebui să dea, pe lângă examenul de titularizare, un examen de centură cu un sensei capabil de bătaie. Pentru cunoașterea programei trebuie să obțină minim nota 7 iar la bătaie trebuie să câștige 6 runde din 12 și încă să se țină pe picioare, caz în care i se oferă definitivatul automat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 martie 2024 12:46
Citește mai mult despre: bataie scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult