Ca să facă mai mulţi bani, preoţii vor preda şi homosexualitatea în şcoli

Noi angarale pentru bieţii părinţi care au copii la şcoală, dar încă o sursă de venit pentru Biserică. De luna viitoare va fi inclusă în programa elevilor o materie opţională obligatorie, homosexualitatea, care va fi predată de profesorul de religie, întrucât preoţii au expertiză în această materie, potrivit sutelor de scandaluri din tabloide cu preoţi homosexuali sau perverşi cu cruci la gât şi cădelniţe în mână.

Combinarea celor două materii este firească. Elevii vor practica mătăniile, un ritual iniţiatic homosexual, preluat de la greci, cei care au inventat homosexualitatea. Apoi închinarea în faţa altui bărbat, Iisus, pe care toţi băieţii trebuie să-l adore, iar fetiţele vor fi învăţate să facă o pasiune febrilă fie pentru Maria, mama lui Iisus, fie pentru Maria Magdalena, soţia acestuia.

Cel mai elocvent exemplu este prosternarea în faţa lui Dumnezeu, un individ mai în vârstă, cu barbă albă, obicei care îi va face pe elevi să respecte marii homosexuali ortodocşi, arhiereii, episcopii şi arhiepiscopii, care sunt nişte bărboşi cu un fetiş pentru seminarişti.

“Nu văd de ce ne miră homosexualitatea generalizată din biserică. Pe bune, când vezi un bărbat îmbrăcat într-o rochie, sau în straie de mătase, plin de bijuterii din aur şi înmiresmat cu parfumuri de smirnă, mir şi tămâie, la ce te gândeşti? Un travestit sau un preot ortodox”, spune Decebal Popescu, psiholog.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 octombrie 2018 14:27
Citește mai mult despre: homosexuali preoti religie scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult