Ca să fie sigur că primește licența de taxi, un român n-a făcut duș de o lună

Vestea că Primăria pune la bătaie noi licenţe de taxi i-a mobilizat la maximum pe mii de bucureşteni! Printre aceştia se numără Gelu Marcel, un bărbat de 42 de ani din cartierul Berceni, care e pregătit să lupte până la ultima picătură de transpiraţie pentru prestigiosul document.

„De o lună n-am mai făcut un duş. 500.000 km la bord am. În Berceni locuiesc, deci am unde să pretind că mă retrag seara. E pur şi simplu imposibil să nu iau licenţa”, se laudă Gelu, care şi-a comandat deja atârnătoarele cu Arsenie Boca şi husa cu mărgele pentru spătarul scaunului.

Nici proba de retorică nu o să-i dea bătăi de cap ambiţiosului şofer – cel puţin aşa susţine el. „Am o părere conspiraţionistă despre orice. Pandemie? Mi-a spus mie un general SRI că e făcută de reptilieni în laboratoarele secrete ale lui Ceauşescu. Război? Mi-a spus mie un secretar de stat că de vină e Mercur retrograd. Igienă? L-am dus o dată pe şeful OMS şi mi-a zis că e mai bine să nu faci duş atât de des, că strici flora pielii!”, recită cu pathos viitorul taximetrist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 martie 2022 09:22
Citește mai mult despre: igiena personala taximetristi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult