Cetățenii din Ditrău sunt acum cu nervii la pământ, disperarea la cer și revolta ieșită din țâțâni după ce imigranții veniți la ei în sat să coacă pâini au mai făcut un gest absolut uluitor. Aceștia au fost văzuți de săteni ținându-se de mână pe stradă, chiar în fața bisericii.

doi_indieni_ditrau.jpg

„Era să mă înec cu kurtosul, mi-au căzut mustățile când i-am văzut. Asemenea sfidare n-am mai întâlnit de pe vremea când principele Bathory ne călca cu calul pe-aici că n-am dat suficientă dijmă la grof”, a declarat, vizibil stupefiat, Csaba Șandor, un țăran din Ditrău. 

În urma unei discuții avute între cei mai înțelepți din sat s-a luat decizia ca, pe lângă expulzarea srilankezilor să se organizeze și o paradă anti-gay, în care toți bărbații din comună vor defila cu steaguri secuiești și vor striga sloganuri pe această temă, cum ar fi „Nem, poponariok! Ighen, ișten hozot!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 04.02.2020 10:26 Social

National Cinematografic