Ca să nu ia o gripă care să-l ţină acasă, un corporatist merge la birou în costum de cosmonaut

Sezonul gripelor l-a determinat pe un corporatist din Pipera să recurgă la o măsură extremă: el şi-a comandat un costum de cosmonaut, fără care nu mai iese din casă. “Nu mi-aş ierta-o niciodată dacă, din cauza unei gripe, aş fi nevoit să nu mai vin la birou câteva zile. M-aş simţi ultimul om”, şi-a motivat decizia corporatistul.

El spune că ideea i-a venit şi din cauza unui incident de anul trecut, când o gripă l-a schimbat total pe unul dintre foştii săi colegi de birou. “După ce nu a mai venit trei zile la birou din cauza unei viroze, colegul meu nu a mai fost la fel. Mai întâi a început să nu mai stătea niciodată peste program, să nu mai vină deloc în week-enduri la muncă, după care şi-a pierdut minţile şi a demisionat, pe motiv că s-a săturat să fie un sclav. Nu vreau să ajung ca el.”

Un mare avantaj al costumului de cosmonaut, spune corporatistul, este că aşa se asigură nu doar că nu ia gripa, ci şi că nu le transmite colegilor săi de birou vreun virus. “Poate am vreun virus care e în stare latentă, sau unul la care eu sunt imun iar colegii mei nu. Costumul de cosmonaut îmi garantează faptul că îi protejez şi pe colegii mei de orice risc.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 ianuarie 2013 12:01

Alte articole

Vezi mai mult