Miliardarul român Ion Țiriac s-a arătat foarte mâhnit că proștii au început să-l critice pe internet după declarațiile făcute în ultima vreme. Vizibil afectat, acesta a chemat doar 6 topmodele să facă baie cu el în șampanie seara trecută și a adormit plângând pe câțiva baloți de euro.

tiriac internet.jpg

În această dimineață însă acesta a revenit cu o serie de declarații noi, mult mai dure. Miliardarul a anunțat că intenționează să cumpere tot internetul românesc și să-l închidă ca să nu mai poată să-și dea cu părerea toți proștii pe el. 

„Dacă sunteți cuminți și vă comportați civilizat o să vă dau drumul la internet cam două ore pe zi, să vă verificați e-mailul și să faceți împrumuturi la bancă. În rest, la muncă, milogilor, că din ce am văzut zilele astea nimeni nu mai bagă cârcă, toți stau și-și dau cu părerea. N-aveți bani? Faceți ca mine, fiți prieten cu toți prim-miniștrii României de la Maurer încoace și țineți-vă lovelele la offshore”, a declarat Ion Țiriac. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 14.03.2017 16:04 Social

National Cinematografic