Miliardarul român Ion Țiriac s-a arătat foarte mâhnit că proștii au început să-l critice pe internet după declarațiile făcute în ultima vreme. Vizibil afectat, acesta a chemat doar 6 topmodele să facă baie cu el în șampanie seara trecută și a adormit plângând pe câțiva baloți de euro.

tiriac internet.jpg

În această dimineață însă acesta a revenit cu o serie de declarații noi, mult mai dure. Miliardarul a anunțat că intenționează să cumpere tot internetul românesc și să-l închidă ca să nu mai poată să-și dea cu părerea toți proștii pe el. 

„Dacă sunteți cuminți și vă comportați civilizat o să vă dau drumul la internet cam două ore pe zi, să vă verificați e-mailul și să faceți împrumuturi la bancă. În rest, la muncă, milogilor, că din ce am văzut zilele astea nimeni nu mai bagă cârcă, toți stau și-și dau cu părerea. N-aveți bani? Faceți ca mine, fiți prieten cu toți prim-miniștrii României de la Maurer încoace și țineți-vă lovelele la offshore”, a declarat Ion Țiriac. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 14.03.2017 16:04 Social

National Cinematografic