Ca să nu-l mai critice toţi proştii din România, Țiriac ameninţă că va cumpăra internetul şi-l va închide

Miliardarul român Ion Țiriac s-a arătat foarte mâhnit că proștii au început să-l critice pe internet după declarațiile făcute în ultima vreme. Vizibil afectat, acesta a chemat doar 6 topmodele să facă baie cu el în șampanie seara trecută și a adormit plângând pe câțiva baloți de euro.

În această dimineață însă acesta a revenit cu o serie de declarații noi, mult mai dure. Miliardarul a anunțat că intenționează să cumpere tot internetul românesc și să-l închidă ca să nu mai poată să-și dea cu părerea toți proștii pe el.

„Dacă sunteți cuminți și vă comportați civilizat o să vă dau drumul la internet cam două ore pe zi, să vă verificați e-mailul și să faceți împrumuturi la bancă. În rest, la muncă, milogilor, că din ce am văzut zilele astea nimeni nu mai bagă cârcă, toți stau și-și dau cu părerea. N-aveți bani? Faceți ca mine, fiți prieten cu toți prim-miniștrii României de la Maurer încoace și țineți-vă lovelele la offshore”, a declarat Ion Țiriac.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
14 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult