Ca să nu mai circule lumea noaptea, se scot toate capacele de canal

Adio, circulaţie auto pe timp de noapte în oraşele mari ale României! Şeful DSU, Raed Arafat, va supraveghea în persoană scoaterea tuturor capacelor de canal de pe carosabil, transformând străzile în capcane mortale pentru oricine conduce altceva decât un tanc cu şenile.

Dacă măsura are succes, vor fi îndepărtate şi capacele de pe trotuar, limitându-se astfel traficul pietonal, singurii neafectaţi fiind românii care deţin telefoane cu lanternă şi vampirii care au învăţat să practice ecolocaţia.

Pe timp de noapte, capacele de canal vor fi trimise într-un depozit special, sub pază militară – pentru că tonele de fontă reprezintă o ţintă apetisantă pentru hoţii de metale, ale căror căruţe pot parcurge cu uşurinţă rute alternative, fără asfalt sau canalizare.

În unele oraşe, ridicarea capacelor de canal ar putea duce la o invazie din partea civilizaţiei reptiliene străvechi care populează galeriile subterane, avertizează oamenii de ştiinţă, însă Guvernul apreciază că beneficiile depăşesc riscurile şi asigură populaţia că nu are de ce să se teamă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 martie 2021 17:00
Citește mai mult despre: canalizare circulatie pandemie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult