Ca să nu mai conducă drogați, statul le va asigura șoferi tuturor șmecherilor cu bani

Așa nu se mai poate! Ceva trebuie făcut de urgență în privința șmecherilor cu bani, sau beizadelelor, care conduc sub influența drogurilor și omoară oameni pe stradă. Este concluzia comisiei din MAI care anchetează tragedia din 2 Mai, unde un drogat cu părinți bogați a omorât doi tineri, cu complicitatea Poliției.

Pentru ca aceste cazuri să nu mai apară, Guvernul le va asigura șoferi, plătiți din bani publici, tuturor șmecherilor care altfel ar conduce drogați. ”În felul acesta, problemele vor dispărea”, spune Ciolacu. ”Orice părinte se va bucura când va vedea că banii din taxele și impozitele lui sunt folosiți ca să salveze viețile copiilor. Ce vreți? Să vă omoare copiii în continuare? Nu mai bine dați dumneavoastră niște bani în plus acestor șmecheri cu bani”, a declarat premierul Ciolacu.

Șoferii vor fi alocați la cerere. Șmecherii drogați vor prezenta un extras de cont, din care să reiasă că au mulți bani, o poză cu ei trăgând droguri pe nas, sau cu copilul lor, în vacanță în locul unde s-au dus ca să tragă droguri. La cerere, se asigură trei șoferi, ca să lucreze în trei ture. Procedura e și mai simplă în cazul în care prezinți un cazier din care reiese că ai fost prins deja cu droguri, moment în care șoferul plătit din bani publici ți se alocă instantaneu.

Dacă nu sunt suficienți șoferi, șmecherii cu bani vor fi plimbați pe unde vor ei chiar de polițiști, slugile lor obediente.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 august 2023 11:40
Citește mai mult despre: drogați droguri guvern șofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult