Ca să nu mai facă hemoroizi, funcționarii de la ghișee vor sta în cap

Vestea că prin țară sunt mai mulți funcționari publici care primesc spor de hemoroizi pentru că petrec foarte mult timp pe scaun i-a făcut pe cei din guvern să ia măsuri. Banii la buget nu prea mai ajung, așa că se caută soluții pentru eliminarea hemoroizilor – și, implicit, a sporurilor pentru hemoroizi.

Prima idee a fost deja găsită și implementată în mai multe județe din țară. Timp de cel puțin 2 ore pe zi, fiecare funcționar public va trebui să stea în cap, inclusiv cei care lucrează la ghișeu cu publicul. Cei care refuză riscă pierderea tuturor sporurilor pe care le primesc – iar cum majoritatea bugetarilor au peste 10 sporuri, o astfel de măsură îi va arde grav la buzunar.

Așa că absolut toți funcționarii publici vizați s-au conformat și pot fi văzuți stând cu capul în jos și picioarele în sus la ghișeu. Puțini au însă abilitățile fizice care să le permită să stea în cap, așa că majoritatea doar atârnă de tavan ca liliecii, cu ajutorul a tot felul de mecanisme improvizate. Unii chiar au avut nevoie de scripeți ca să se poată poziționa corect.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
10 iulie 2023 11:42
Citește mai mult despre: functionari publici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult