Ca să nu se mai uite toată ziua pe vizor, unui administrator i-au făcut locatarii abonament la Netflix!

Compromis istoric într-un bloc din Berceni. Un conflict care dura de câteva decenii a fost aplanat, după ce locatarii au făcut chetă şi i-au făcut cadou administratorului un abonament la Netflix, pentru că se săturaseră să fie spionaţi încontinuu.

“Noi ştim ce înseamnă să faci binging pe Netflix. Hai încă un episod, hai încă unul şi nici nu ştii când ai văzut un sezon întreg. Aşa era şi el, ne spiona ore în şir pe vizor. Nu doar pe vizorul lui, venea şi se uita inclusiv pe vizorul nostru! Nici nu ne mai tihnea bingingul de Crăciun! Abia ne uitam la 4-5 episoade din Stranger Things, că auzeam soneria şi fraza «Vedeţi că am afişat întreţinerea»”, explică Patrick Popescu, locatar din bloc.

Pe scara lor se zice deja că “faci binging ca un administrator”. Au apărut şi mici probleme, de când administratorul a descoperit funcția de download și se uită la seriale pe telefon și în timpul încasărilor. Ce e și mai ciudat e că, din cauza Narcos, pe ușa administratorului a apărut următorul mesaj: Plata o plomo.

În momentul în care a fost tras la răspundere, administratorul Pompiliu Dumitrescu a spus: ”Mulțumesc fiecărui locatar pentru abonamentul primit. Le cer scuze că nu le-am mai oferit suficientă atenție, dar acum sunt pregătit: am făcut spații secrete în pereți ca să ascundem banii, am angajat cel mai bun contabil și avem idei de primă clasă pentru dublarea banilor asociaței de locatori”.

Legenda spune că în Berceni toată lumea e fericită acum – datorită contabilului, la avizier există doar nume de personaje din seriale. Așa, nimeni nu mai știe cu cine e vecin și toată lumea e la zi cu întreținerea.

20 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: administrator intretinere Netflix

Alte articole

Vezi mai mult