Bucureștenii care vor dori să meargă în acest weekend la mare sau la munte vor fi aspru pedepsiți pentru obrăznicia acumulată de-a lungul deceniilor. Astfel, în fiecare stațiune turistică vor fi montat portrete imense cu primarul lor, Gabriela Firea, ca să nu uite pe cine au ales primar.

receptie-hotel-gabi-firea.jpg

„De ani de zile ne confruntăm cu problema turiștilor bucureșteni care-s, aroganți, obraznici și cu tot felul de figuri în cap. De parcă ar fi turiști din Geneva, nu din satul ăla plin de țărani. De aceea ne-am gândit să lipim aceste afișe pe unde putem, să le aducem un pic aminte cine sunt și de unde vin”, a declarat primarul unei stațiuni de pe litoral. 

Portretele vor fi amplasate la intrarea în localitate, sub semnul „Bine ați venit” dar și la recepțiile hotelurilor, în restaurante pe prima pagină a meniului, în cluburi și discoteci la intrare și ieșire, în locurile special amenajate pentru fumat, pe verso-ul biletelor de transport în comun și al celor de intrare în muzee, delfinarii, aquarcuri sau alte activități distractive.

Scris de Eftimie | Friday, 21.07.2017 08:54 Social

National Cinematografic