Ca să nu uite pe cine au primar, bucureştenii vor găsi în staţiuni portrete imense cu Gabi Firea

Bucureștenii care vor dori să meargă în acest weekend la mare sau la munte vor fi aspru pedepsiți pentru obrăznicia acumulată de-a lungul deceniilor. Astfel, în fiecare stațiune turistică vor fi montat portrete imense cu primarul lor, Gabriela Firea, ca să nu uite pe cine au ales primar.

„De ani de zile ne confruntăm cu problema turiștilor bucureșteni care-s, aroganți, obraznici și cu tot felul de figuri în cap. De parcă ar fi turiști din Geneva, nu din satul ăla plin de țărani. De aceea ne-am gândit să lipim aceste afișe pe unde putem, să le aducem un pic aminte cine sunt și de unde vin”, a declarat primarul unei stațiuni de pe litoral.

Portretele vor fi amplasate la intrarea în localitate, sub semnul „Bine ați venit” dar și la recepțiile hotelurilor, în restaurante pe prima pagină a meniului, în cluburi și discoteci la intrare și ieșire, în locurile special amenajate pentru fumat, pe verso-ul biletelor de transport în comun și al celor de intrare în muzee, delfinarii, aquarcuri sau alte activități distractive.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 iulie 2017 08:07
Citește mai mult despre: gabi firea turism

Alte articole

Vezi mai mult