Să nu uităm cine sunt jandarmii! Pentru că-i acuza lumea că sunt rasiști cu țiganii din Țăndărei, jandarmii trimiși acolo au bătut și un reporter, potrivit tradiției începute pe 10 august 2018.jandarm_bate_reporter.jpg

Reporterul a fost înconjurat, gazat bine în prealabil, apoi rupt în bătaie cu pulanele, în timp ce o jandarmeriță botoxată striga: ”Mi-a furat pistolul! Mi-a furat pistolul”, acesta fiind clasicul mod de operare al jandarmilor.

Se pare că reporterul, după primul pumn încasat de la jandarm, l-ar fi întrebat: ”nu cumva tot tu m-ai bătut și pe 10 august?”, ceea ce exact așa era. Reporterul a fost atât de emoționat de coincidență, că a plâns până a făcut pe el, în timp ce jandarmul îi tot dădea.

”Singura diferență din atitudinea jandarmilor e că acum nu te mai bat în dubă, te bat în izoletă”, explică Decebal Popescu, antropolog specializat în jandarmi.

Se pare că vina reporterului ar fi fost tocmai aceea că-i făcea pe jandarmi rasiști pentru modul cum acționau în Țăndărei. Reporterul are dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru că nu și-ar fi dezinfectat obiectivul aparatului foto.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 06.04.2020 07:36 Social

National Cinematografic