Vești excelente pentru infrastructură! Pentru că Patriarhul trebuie să aducă clopotul imens din Austria cu camionul pe șosea, a fost redeschis în regim de urgență șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu. Exasperat să tot aștepte după Guvern, Patriarhul a scos un mizilic de 5 miliarde de Euro din buzunar și autostrada va fi gata în două luni.patriarhul_autostrada_pitesti_sibiu.jpg

”Am renunțat la licitații și hârțogărie. Am informat Uniunea Europeană că nu avem nevoie de fonduri, pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mulți bani și vom face autostrada. La început va trece doar camionul cu clopotul. După ce aducem clopotul, vor putea circula și șoferii români, dar evident vor plăti o taxă”, a spus Patriarhul.

Patriarhul spune că n-avea sens să lase autostrada la mâna unei slugi precum Grindeanu, sau a unui infractor, precum Dragnea. Despre tehnocrați, Patriarhul spune că ”Dacă era după ei, ar fi făcut o chetă publică pentru clopot, cum au făcut pentru Cumințenie, și ne-am fi trezit că punem în Catedrală o talangă de oaie, că doar atât ne-am fi permis”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 06.04.2017 08:23 Social

National Cinematografic