Vești excelente pentru infrastructură! Pentru că Patriarhul trebuie să aducă clopotul imens din Austria cu camionul pe șosea, a fost redeschis în regim de urgență șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu. Exasperat să tot aștepte după Guvern, Patriarhul a scos un mizilic de 5 miliarde de Euro din buzunar și autostrada va fi gata în două luni.patriarhul_autostrada_pitesti_sibiu.jpg

”Am renunțat la licitații și hârțogărie. Am informat Uniunea Europeană că nu avem nevoie de fonduri, pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mulți bani și vom face autostrada. La început va trece doar camionul cu clopotul. După ce aducem clopotul, vor putea circula și șoferii români, dar evident vor plăti o taxă”, a spus Patriarhul.

Patriarhul spune că n-avea sens să lase autostrada la mâna unei slugi precum Grindeanu, sau a unui infractor, precum Dragnea. Despre tehnocrați, Patriarhul spune că ”Dacă era după ei, ar fi făcut o chetă publică pentru clopot, cum au făcut pentru Cumințenie, și ne-am fi trezit că punem în Catedrală o talangă de oaie, că doar atât ne-am fi permis”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Thursday, 06.04.2017 05:23 Social

National Cinematografic