Ca să poată fi extrași doar urșii periculoși, urșii cuminți vor primi veste antiglonț

V-ați revoltat degeaba! Ultima ordonanță de urgență dată de ministrul maghiar al mediului, prin care se autorizează uciderea a peste 500 de urși, a fost mult exagerată. În realitate, legea prevede că urșii cuminți vor primi veste antiglonț, ca să nu pățească nimic în timpul vânătorii.

Vestele antiglonț vor fi deosebit de utile inclusiv pentru turiști, nu doar pentru urși. ”Evident că dacă vezi un urs cu vestă antiglonț pe el vei ști că e un urs de treabă și vei putea să te apropii de el, să-l hrănești, să-ți faci un selfie cu el și, de ce nu, chiar să-l îmbrățișezi”, spune Marian, turist în Bucegi.

În schimb, urșii boțogași, care vin să fure oi, porci sau pur și simplu deranjează plimbându-se pe străzi, nu vor primi nicio vestă, fiind expuși gloanțelor, așa cu probabil merită. Problema este că deja anumiți urși mai periculoși i-au oprit pe urșii cuminți și, sub amenințarea colților, i-au pus să-și dea jos vestele antiglonț ca să le îmbrace ei, după care le-au storcit și câte un pumn de afine în cap, fenomen cunoscut sub numele de bear bullying.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 iulie 2023 00:07
Citește mai mult despre: glonț urși vânătoare vestă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult