Măsuri și mai dure de prevenire a infecției cu Covid. Personalul medical a primit ordin să nu mai plimbe pacienții luați cu ambulanța prin mai mult de 3 spitale. Dacă totuși simt nevoia să-l plimbe, să se rezume la doar 2-3 secții de la fiecare spital și să le spună medicilor înainte, să apuce să fugă din spital.plimbat_spitale.jpg

”Ambulanțierii și brancardierii sunt somați să se rezume pe cât posibil la spitale din același județ și să evite să mai arunce pacienții în fața spitalului și apoi să fugă, pentru că nu se rezolvă nimic așa”, spune ministrul sănătății. De asemenea, sub nicio formă să nu se mai întâmple practici gen sunat și spus ”sunt curierul, am și eu un colet pentru domnul director”, după care să lase izoleta pe coridor.

Sunt descurajate și practicile de tip ”scurtătură”, precum ducerea pacientului viu direct la morgă, cu un bilețel capsat pe pijama ”ăsta n-are șanse, descurcați-vă și voi cu el”, cum s-a mai întâmplat la un spital din Caracal.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 22.04.2020 14:56 Social

National Cinematografic