Guvernul s-a apucat serios de reforme! Ca să prindem ţările din UE din urmă, următorii 40 de ani vor fi bisecţi. 366 de zile de dezvoltare pe an, în timp ce Vestul are doar 365. Aceasta e ultima strategie inteligentă dezvoltată de Guvern pentru a mai reduce din prăpastia socială care ne desparte de statele dezvoltate din Uniunea Europeană. ciolos_salaj.jpg

Proiectul secret ”Zile Cioloș” intră în vigoare de la 1 Ianuarie și, deși ne va costa circa 200 de milioane de Euro, experții spun că e singura noastră șansă reală de a trăi mai bine.

”Marja de o zi pe an e mică, dar la o dezvoltare de 4% pe an, în 40 de ani ziua aceea se va vedea. Nu vom fi ca Germania, dar măcar ca Nigeria să fim”, spune Decebal Popescu, consilier pe probleme temporal-financiare.

Din păcate, la Parlament proiectul a primit un amendament, zilele suplimentare urmând să fie sărbători legale, nelucrătoare, cei de la PSD argumentând că românii trebuie să aibă liber ca să aibă timp mai mult să muncească în restul anului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 12.12.2015 12:45 Social

National Cinematografic