Ca să rămână deschise, restaurantele și-au pus un aparat de păcănele înăuntru

Soluție inteligentă găsită de patronii de restaurante. Aceștia au împrumutat câte un aparat de păcănele și vor ține localul deschis. Clienții vor putea servi gustări sau mese întregi în timp ce fac pauză de la păcănele și nu pot fi amendați, pentru că nimeni nu te poate obliga să și joci atunci când ești într-un astfel de local.

”De azi, pasionații de mâncare bună dar și de pariuri sunt invitați la păcănelele Caju Games by Joseph Hadad Sports Bets, din centrul Bucureștiului, sau la Dedulești Fun Games&Mici cu muștar”, spune Decebal Popescu, critic culinar și consilier la pariuri.

Regulile de etichetă au fost adaptate la noua situație. Dacă alegi să și joci și câștigi jackpotul, e de bun simț să lași și chelnerului ceva.

Alte restaurante spun că de mult era un joc de noroc să mănânci la ei și chiar oferă cote de pariuri pentru tot meniul Poți paria că ardeiul va fi trecut separat la ciorbă, sau câte chiftele vor fi în ciorba de perișoare. La un restaurant poți chiar paria dacă muștarul pe care ți-l dau la mici chiar e de Tecuci sau nu și dacă câștigi nu mai lași bacșiș chelnerului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 octombrie 2020 12:04
Citește mai mult despre: păcănele pariuri restaurant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult