Ca să reducă natalitatea, primarul din Târgu Mureş le face laba gratis bărbaţilor din oraş

Se ține de cuvânt! În sfârșit un primar care nu doar face declarații, ci se și implică! Îngrijorat că se înmulțește cine nu trebuie, primarul din Târgu Mureș le face laba gratis tuturor bărbaților din oraș care doresc să aleagă acest mijloc de contracepție. La primărie a fost amenajată o cameră specială în acest sens, confidențialitatea fiind strictă.

”Domnul primar își ia foarte în serios misiunea și uneri, când sunt mulți bărbați înscriși la labă, face chiar și la câte doi odată, trist că n-are mai multe mâini. Practic e atât de ocupat să facă laba la alții, că abia mai apucă să-și facă lui câte o labă, săracul, și i-o fac eu în timp ce el face laba bărbaților veniți”, explică Elvira, secretară din Primărie, care spune că ar fi mirată să afle că în vreo altă primărie se întâmplă așa ceva.

Au fost situații în care primarul s-a deplasat la domiciliu, pentru că bărbatul respectiv era imobilizat, dar avea și el nevoie de o labă, că altfel cine știe, îl punea Ăla Rău să-și vâre mădularul în femeie și ne procopsea, doamne-ferește, cu gemeni sau cine știe ce alt pericol pentru societate.

Din păcate în Târgu Mureș au apărut zvonuri cum că primarul ar face discriminări grave, în sensul că face laba doar la țigani și la unguri, privându-i pe români de acest serviciu. ”E trist că acest om, nu, acest sfânt, e acuzat de asemenea mizerii. Eu sunt român și mie mi-a făcut laba oricând, chiar și de trei ori pe zi!”, ar fi spus un bărbat care tocmai ieșise de la labă de la primar.

Scris de TNR
15 ianuarie 2020 08:01
Citește mai mult despre: labă

Alte articole

Vezi mai mult