O să te gândeşti de 2 ori înainte să mai dai în ea, dobitocule! După scandalul în care a fost implicată vedeta autohtonă Daniela Crudu, care a fost bătută de unul din numeroşii săi iubiţi, autorităţile din România au decis că lucrurile nu mai pot continua aşa. Femeile trebuie să aibă şanse egale în confruntarea cu bărbaţii, aşa că vor primi gratuit din partea statului câte un box şi câte o macetă.femeie_inarmata.jpg

Prin toate localităţile vor fi amplasate corturi de prim ajutor, unde vor fi acordate ajutoarele anti-violenţă. Se vor acorda în funcţie de CNP, deci e exclus ca o femeie să ceară 2 macete, de exemplu. Programul va include şi cursuri de autoapărare, decapitare, kravmaga, tehnici ninja de camuflaj şi sugrumare cu cabluri.

Din păcate există critici care susţin că de fapt ar fi o pomană tipică pentru un an electoral, pentru că femeile pot folosi cuţite din gospodărie sau cratiţe ca să se apere de bărbaţii lor. O deputată din PMP a încercat să se opună legii protecţiei femeilor, dar a fost ameninţată de colegi să voteze “că altfel o ia dracu’” şi i-au ridicat forţat mâna sus în plen.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 11.02.2020 18:55 Social

National Cinematografic