Cheltuielile nesimţite la Catedrala Neamului continuă. Pentru că a venit vremea să fie instalate clopotele imense, s-a constatat că e nevoie de o contragreutate de 25 de tone, aşa că Patriarhul a făcut o cerere la BNR, să i se dea 25 de tone de aur, în lingouri, “că altfel nu merge scripetele”.scripete_catedrala.jpg

Nu s-a precizat dacă lingourile trebuie returnate, însă Sinodul BOR susţine că “e păcat să-i ceri lui Dumnezeu să-ţi dea înapoi ceva ce i-ai dat din toată inima ta de creştin”, cu alte cuvinte lingourile rămân la Patriarhie.

"Nu se ştie, poate clopotul uriaş nu va suna corect şi va trebui să comandăm altul şi să-l înlocuim. E bine ca lingourile să rămână aici, ca să nu le mai cerem din nou", spune Patriarhul Daniel.

Există şi veşti bune, însă. Clopotul imens, de 25 de tone, va putea fi auzit până la Otopeni, deci va fi probabil ultimul lucru pe care îl veţi auzi atunci când vă veţi îmbarca în avion, ca să emigraţi definitiv din ţară.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 04.09.2018 18:52 Social

National Cinematografic