După ce a consultat toate variantele și a studiat toate legile fiscale, primarul Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea în privința administrării bugetului Capitalei și va trece la măsuri drastice de reducere de cheltuieli. Astfel, sectoarele 2 și 3 vor fi date în arendă Voluntariului, până se va acoperi gaura din bugetul Bucureștiului.

gabi-firea-iobagi.jpg

„Cedarea presupune terenul exploatabil pentru agricultură, pământ bun pentru paseluțe, 5000 de iobagi legați de firme, contracte de asfaltări și 1000 de oșteni comunitari. Voluntariul va plăti bi-anual câte trei pungi de galben pentru fiecare sector, bani ce vor fi vărsați direct în visterie”, a explicat analistul economic Ilie Șerbănescu.

Supușii care vor trece sub stăpânirea boierului de voluntari trebuie să știe că acesta este un loc mult mai religios și nu e suficientă iconița atârnată la parbriz, trebuie atârnate și în casă, de lustră dacă se poate. Totodată, 10% din corcodușele culese din pomul din fața blocului și 10% din câinii crescuți acolo trebuie date domnului Pandele.

Scris de Eftimie | Wednesday, 12.06.2019 12:59 Social

National Cinematografic