Ca să scape Capitala de faliment, Gabi Firea dă Sectoarele 2 şi 3 în arendă la Voluntari

După ce a consultat toate variantele și a studiat toate legile fiscale, primarul Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea în privința administrării bugetului Capitalei și va trece la măsuri drastice de reducere de cheltuieli. Astfel, sectoarele 2 și 3 vor fi date în arendă Voluntariului, până se va acoperi gaura din bugetul Bucureștiului.

„Cedarea presupune terenul exploatabil pentru agricultură, pământ bun pentru paseluțe, 5000 de iobagi legați de firme, contracte de asfaltări și 1000 de oșteni comunitari. Voluntariul va plăti bi-anual câte trei pungi de galben pentru fiecare sector, bani ce vor fi vărsați direct în visterie”, a explicat analistul economic Ilie Șerbănescu.

Supușii care vor trece sub stăpânirea boierului de voluntari trebuie să știe că acesta este un loc mult mai religios și nu e suficientă iconița atârnată la parbriz, trebuie atârnate și în casă, de lustră dacă se poate. Totodată, 10% din corcodușele culese din pomul din fața blocului și 10% din câinii crescuți acolo trebuie date domnului Pandele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iunie 2019 12:59
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult