Ca să scape de nevasta cicălitoare, un secui s-a înscris în Garda Maghiară şi a fost expulzat

Un secui isteţ a profitat de ordinul de expulzare adoptat de Guvernul României pentru a scăpa de nevasta care îl tot bătea la cap: S-a înscris în Garda Maghiară şi a intrat automat pe lista cetăţenilor expulzaţi. În prezent Janos Karoly se află la Budapesta, unde încearcă să-şi refacă viaţa.

„Un prieten, care era în Garda Maghiara, mi-a spus că e obligat să plece din ţară, fiind expulzat. I-am cerut să-mi arate negru pe alb legea, nu l-am crezut iniţial. Când m-am convins că nu e o farsă am semnat adeziunea, am bătut un vecin şi în 20 de minute m-am predat autorităţilor, în timp ce intonam imnul Ungariei Hortyste şi băteam pasul de defilare nazist”, spune Janos, la o bere în compania unei unguroaice mai înţelegătoare decât soţia lui.

Janos se plânge că înainte de expulzare soţia îl cicălea atât de rău că îi venea să renunţe şi la autonomie şi la tot, numai să scape de gura ei. Soluţia lui Janos este examinată atent de foarte mulţi secui persecutaţi de neveste şi puşi să ducă gunoiul pe criterii etnice.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 martie 2014 17:03

Alte articole

Vezi mai mult