Ca să-şi spele păcatele, Poliţia eliberează din arest 30 de babe care vindeau leuştean

Poliția Română este în aceste zile într-o campanie disperată de a-și spăla obrazul grav mânjit de evenimentele din ultima săptămână și a ajuns chiar și la măsuri disperate. În această dimineață Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat eliberarea din arest a 30 de băbuțe care vindeau leuștean.

„Aceste doamne au fost reținute și ridicate de pe domeniul public în ultimele șase luni. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă, în unele cazuri avem babe care au stat și opt luni în arest. Dar am decis că nu constituie pericol public și le dăm voie din nou să vadă lumina soarelui, dar doar în control judiciar, că nu scapă de lege”, a dat asigurări șeful IGP, Ion Gabor.

Totodată polițiștii au anunțat că au început procedurile de extrădare a unei babe ce se sustrăgea legii și se află în aceste momente în Puerto Rico unde continuă să vândă leuștean fără acte și forme legale. „A fost o anchetă făcută împreună cu FBI-ul, colegii noștri au lucrat doi ani s-o dibuie pe baba asta”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 iulie 2019 14:07

Alte articole

Vezi mai mult