Ca să vândă în continuare, ţăranii îşi scriu pe tarabe Mamaie Image şi Moş Auchanilă

Puși în dificultate de deciziile unui guvern incapabil, țăranii din piețe s-a orientat rapid, dovedind încă o dată că orice piețar este mai deștept decât un ministru. Astfel, aceștia și-au scris pe tarabe Mamaie Image sau Moș Auchanilă, astfel încât oamenii puterii să creadă că este vorba de magazinele alea bune de la care au încasat șpaga și să nu le închidă.

Ca să fie siguri că deghizarea este completă au mers până la capăt. Astfel, la tanti Cora îți ia temperatura soțul doamnei care un gospodar mult mai tânăr decât paznicul clasic de supermarket. Dacă ai fierbințeli se consultă cu Mamaia Image să-ți dea ceva să nu fie de deochi.

Și produsele sunt la fel ca în supermarketuri, să nu dea de bănuit. De exemplu la Moș Cartoffour pe tarabă se găsesc cartofi mai țuguiați un pic pe care a scris „cartofi dulci” și a triplat prețul. O procedură similară a aplicat și Mamaia Image care a verificat mai întâi care este cel mai mare preț din piață la ardei grași, a adăugat un leu și așa a scos la vânzare și ea niște legume, având grijă totuși să fie alea pe care le aruncă de obicei la porci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 noiembrie 2020 08:11

Alte articole

Vezi mai mult