Că tot era groapa săpată, Putin a băgat și doi jurnaliști lângă Navalnîi

Surpriză de ultim moment la înmormântarea fostului disident Alexei Navalnîi, mort în pușcărie. Vladimir Putin a remarcat că deja era săpată o groapă, așa că a sfătuit KGB-ul să bage în ea alți doi jurnaliști care scriseseră reportaje împotriva regimului de la Kremlin. ”Eu sunt o fire pragmatică, n-are sens să muncim de două ori, să facem alte gropi aiurea doar ca să scăpăm de niște jurnaliști”, a declarat Vladimir Putin.

Ca să nu se mai complice cu inventarea unor accidente, jurnaliștii au fost îngropați de vii, direct peste sicriul lui Navalnîi. Pentru că s-a constatat că încă mai rămăsese loc, au aruncat deasupra și un general care contestase decizi lui Putin de a invada Ucraina.

Aceste operațiuni au fost văzute de sutele de persoane venite să-l conducă pe ultimul drum pe Navalnîi, și care scandau ”Putin criminal”. În acel moment, groparul a întrebat: ”Ce facem, șefu`, nu băgăm și doi-trei protestatari?”, dar s-a lovit de refuzul lui Putin, care cu umorul lui caracteristic a spus ”Nu e bine să le facem mausoleu”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 martie 2024 15:37
Citește mai mult despre: jurnaliști navalnîi Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult