Guvernul a decis în ședința de ieri o serie de 100 de zile libere pentru personalul care lucrează în aparatul de stat pentru a sărbători 100 de ani de la înființarea României Mari. Este vorba de zile lucrătoare, adică 20 de săptămâni de concediu de la stat.

bugetar_birou_decembrie.jpg

„Vorbim de concediu plătit, așa cum este normal. Vom discuta în zilele următoare dacă se vor acorda și vouchered e vacanță pentru oamenii aflați în concediu, ca să nu stea degeaba în case și să consume curent, precum și o serie de alte facilități cum ar fi bonuri de masă pe această perioadă și bonuri de haine. Totodată, angajații din sectorul bugetar vor primi și al 18-lea și al 19-lea salariu”, a declarat secretarul general al guvernului.

Bugetarii care doresc să iasă la pensie în această perioadă o vor putea face, zilele de concediu punându-se ca vechime dublă. „Mai rămâne doar să dublăm pensiile pentru bugetari, aceasta o vom hotărî în ședința de Guvern de săptămâna viitoare”, au declarat surse oficiale.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 21.11.2018 10:05 Social

National Cinematografic