Guvernul nu doar că îi felicită pe elevii care au promovat examenul de Bacalaureat, ci le acordă şi facilităţi! Sâmbătă, 11 iulie, spun autorităţile, va avea loc inaugurarea unui nou punct de trecere a frontierei în imediata apropiere a celui de la Nădlac.

frontiera_deschisa_nou_bac.jpg
“Această ieşire din ţară am construit-o cu gândul la tinerii noştri talentaţi, la munca pe care au depus-o pentru a obţine rezultate excelente la Bac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor. “De sâmbătă, proaspeţii absolvenţi vor putea evita aglomeraţia de la Nădlac, pentru că vor avea prioritate la noua vamă când îşi iau tălpăşiţa din ţară. În numele întregului Guvern, le urez tradiţionalul ‘Ultimul care pleacă stinge lumina!’”

Chiar şi premierul Victor Ponta ar putea asista la tăierea panglicii, în ciuda coprofagiei de care suferă la genunchi. “Va fi un efort pentru mine, dar cum aş putea să nu fiu de faţă când primul absolvent din această generaţie strălucită îşi ia viaţa în mâini şi fuge naibii din România?”, a declarat primul ministru pe Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 08.07.2015 03:53 Social

National Cinematografic