Câinii castraţi nu mai au poftă de muşcat, dar devin libidinoşi şi pupă oameni pe stradă

Conform unui studiu realizat de TNR, câinii vagabonzi castraţi nu mai simt nevoia să muşte din cetăţeni, ceea ce dovedeşte clar că soluţia castrării dă rezultate. Pentru necunoscători, amintim că procedeul castrării câinilor înseamnă de fapt scoaterea testiculelor, şi nu a dinţilor, aşa cum am putea fi tentaţi să credem. Câinii rămaşi fără moştenitori sunt un blestem pe capul familiilor lor, ei fiind consideraţi ruşinea familiei.

 

În urma operaţiei, animalele îşi pierd instictele agresive şi devin dintr-o dată foarte blânde, afectuoase şi deosebit de prietenoase, atât între ele cât şi cu prietenii. Această prietenie excesivă a câinilor a devenit un motiv de îngrijorare, iar autorităţile nu fac nimic pentru a combate situaţia.

 

Câinii castraţi umblă nestingheriţi printre noi şi uneori pupă oameni nevinovaţi şi chiar copii. S-au raportat deja zeci de cazuri de copii pupaţi de câini în plină stradă, iar unii dintre ei fost chiar linşi pe faţă. Săptâmâna trecută o fetiţă de numai şase ani din sectorul trei a fost linsă pe faţă cu sălbăticie de un câine lăţos, spre disperarea părinţilor care asistau neputincioşi la această scenă de groază. Medicii au dus-o de urgenţă la spital, fiind diagnosticată cu scârbă de gradul trei. Fetiţa a primit îngrijiri medicale iar acum se află în afara oricărui pericol.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 mai 2010 11:13
Citește mai mult despre: caini castrare maidanez

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult