Căldură mare. E atât de aglomerat în Herăstrău că se dă admitere ca să intri în parc

Căldura produce probleme în principalele parcuri din Capitală. Ieșiți în număr uriaș la plimbare, locuitorii Bucureștiului se îngrămădesc să intre, călcându-se în picioare. În Herăstrău s-a organizat admitere și se intră pe mediile din liceu, dar atenție, sunt excluși cetățenii din provincie, precum buzoienii, care au fost rugați să se ducă la ei în Moldova, că sunt parcuri și pe-acolo.

În Tineretului sunt 3 pe loc pe o bancă și se intră pe bază de dosar și interviu cu bodyguardul G4S. Din păcate, au apărut deja zvonuri că dacă-i dai o bere te lasă să intri. În Carol, mai multe mămici cu cărucioare s-au încăierat pe un tobogan, și au fost despărțite de o promoție la un magazin de pantofi.

În Cișmigiu un anonim a pus un afiș cu ”Accesul interzis turnătorilor și securiștilor”, așa că în parc nu e niciun boșorog și liceenii de la Lazăr pot să se pupe cu limba fără să primească poșete în cap de la boșorogi. Cel mai aglomerat e însă în IOR, unde s-a zvonit că s-a dezbrăcat o piaristă în maieu și i se vede în sfârc, așa că au venit 50.000 de politehniști să verifice.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 februarie 2019 13:35
Citește mai mult despre: Cişmigiu Herastrau IOR parc Tineretului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult