Căldură mare. Un bucureștean a găsit un vecin în frigider

Temperaturile extrem de ridicate au efecte neașteptate în Capitală, unde Marian Coltea, care locuiește în zona Lujerului, a descoperit în propriul frigider un vecin pitulat. Se pare că zgârcitul colocatar din bloc dorea să profite de pe urma bucureșteanului și să se răcorească în frigiderul lui în loc să pornească aerul condiționat.

Vecinul întreprinzător nu se bazase doar pe aerul din frigider pentru a se răcori, ci profitase și de capacitatea termică superioară a berii, consumând un six pack. ”La chestia asta îl înțeleg. Pe căldura asta și mie îmi vine să beau berea direct în frigider, pentru că imediat ce-ai scos-o s-a și încălzit”, spune Marian. Problema cea mai mare, spune bucureșteanul, este că vecinul i-a mâncat și o jumătate de pui rece, toată salata de vinete și tot muștarul.

Marian nu a făcut plângere oficială de teamă să nu afle administratorul și să-i treacă vecinul la întreținere pe apartamentul lui, dar a schimbat yala și a fost mai atent cu coletele aduse de curieri, pentru că se pare că așa pătrunsese în locuința lui.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 iulie 2023 15:08
Citește mai mult despre: căldură frigider

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult