Călugării au cea mai activă şi mai variată viaţă sexuală dintre toţi românii!

Acesta este rezultatul unui recent studiu asupra calităţii vieţii sexuale a diverselor categorii socio-profesionale, studiu care răstoarnă prejudecata conform căreia cea mai bogată viaţă sexuală ar avea-o bâtrânele peste 70 de ani din satele Moldovei. Cercetătorii care au realizat studiul spun că nu sunt deloc uimiţi, mai ales că stilul de viaţă excentric al călugărilor a început să fie reflectat în ultima vreme şi în presa tabloidă.

„Gândiţi-vă că stau atâta timp în mănăstiri, izolaţi de lume”, spun cercetătorii. „Acum ce aţi vrea, să ducă o viaţă monahală? Nu li se poate pretinde să fie asceţi, trebuie să-şi facă şi ei de cap, altfel riscă să înnenbunească, să dea în mania religiei, ca babele. Practic, de asta se şi găsesc aceşti oameni în mănăstiri, pentru a fi oarecum izolaţi de restul populaţiei, care pur şi simplu nu poate ţine pasul cu stilul lor de viaţă.”

Pe de altă parte, cel mai prost în topul calităţii vieţii sexuale stau tinerii între 18-25 de ani. Cercetătorii au o explicaţie: „Din cauză că trebuie să salveze maidanezii, Roşia Montană, vechiul Bucureşti, să prevină violenţa domestică, să organizeze flashmob-uri şi free hugs, normal că nu mai au timp şi pentru sex, vin seara acasă obosiţi şi fără niciun chef. Statul ar trebui să ia măsuri pentru ca ONG-urile să îi ţină maxim 8 ore”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 noiembrie 2011 14:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult